FAQ

Nedanför har vi samlat de vanligaste frågorna om vår tjänst som du kan behöva svar på. Vi hoppas att de kommer att hjälpa dig i din sökning efter rätt bokföringsbyrå.

Du fyller i formuläret här och skriver några nyckelord om ditt företag. Då matchar vi dig snabbt med 3 relevanta bokföringsbyråer som lämnar en offert. Du bestämmer själv vem du ska välja eller om du vill avvisa dem alla.
Det är 100% gratis och inte bindande för dig att få hjälp att hitta en bokföringsbyrå. Vi finansieras genom en liten avgift från bokföringsbyråerna för att vara med. Detta bidrar till att säkerställa deras seriösitet om de offerter som de lämnar.
Nej, det är helt utan förplikteler att använda BokforingMatchr. Vi hittar 3 bra bokföringsbyråer och vi är övertygade om att du kommer att älska en av dem. Visar det sig att det inte är så, är vi fortfarande goda vänner.
Vi samarbetar med kvalitetssäkrade och användarrejtade bokföringsbyråer. Vi ber alltid om omdömen på bokföringsbyrån om du har arbetat med honom/henne under en tid. Därför kan vi i framtiden se till att våra användare endast matchas med de bästa bokföringsbyråerna. Du kan matchas med både auktoriserade och ”vanliga” bokföringsbyråer. Om du skriver att du behöver en auktoriserad bokföringsbyrå eller att ditt uppdrag kräver det, kommer du naturligtvis bara att matchas med auktoriserade bokföringsbyråer.
Det tar normalt 2-3 timmar innan du matchas med en bokföringsbyrå men upp till 24 timmar.
Det gör vi, J Media - John, Anders och Line. Vi har en blandad bakgrund inom bokföringsbranchen och online marknadsföring. Tillsammans kommer vi att göra livet svårt för de bokföringsbyråer som inte gör sitt jobb tillräckligt bra.

Behöver hjälp?

Kontakta oss

Vi hittar en bokföringsbyrå du kommer att älska.

Bokföring och redovisning handlar om förtroende och kemi. Bli matchad med en bra bokföringsbyrå till överkomligt pris.

Hitta en bokföringsbyrå