Om Matchr

Matchr är ett svensk företag som förmedlar kontakt till duktiga revisorer, redovisningskonsulter och advokater.

Här på BokforingMatchr.se hjälper vi dig att hitta rätt bokföringsbyrå för dig.

Förr i tiden brukade man använda telefonboken och bara ringde den bokföringsbyrå som hade den snyggaste annonsen eller var närmast. Idag är det mycket lättare att hitta en bokföringsbyrå som faktiskt passar personlighetsmässigt, servicemässigt och prismässigt den situation du och ditt företag är i just nu.

Vi tittar på företagets segment och jämför med var och en av bokföringsbyråerna vi samarbetar med. Baserat på tidigare kunders omdömen, bokföringsbyråernas kärnkompetens och priser ger vi dig tre förslag på bokföringsbyråer som är lämpliga för dig. Vilken bokföringsbyrå av de tre du väljer bestämmer du – du kan också låta bli att välja någon. Men det kommer att göra oss ledsna eftersom vi inte har gjort vårt jobb tillräckligt bra.

Du ger oss några uppgifter om ditt företag. De kommer endast att delas med vår kundtjänst och enskilda bokföringsbyråer.

Då matchar vi dig med 3 duktiga bokföringsbyråer som är relevanta för ditt företag. Vi går till stora ansträngningar för att se till att du blir matchad med kvalitetssäkrade bokföringsbyråer, vars personlighet passar perfekt den situation som ditt företag är i just nu.

Till slut kommer vi att följa upp på din nöjdhet, så att vi i framtiden kan bli ännu bättre på att matcha svenska företag med rätt bokföringsbyrå.

Teamet bakom

John J.
Stiftare
Anders H.
Marketingansvarig
Line J.
Kundtjänst

Lediga jobb

Vi söker alltid nya passionerade medarbetare. Kolla våra lediga jobb.

Jobb

Vi hittar en bokföringsbyrå du kommer att älska.

Bokföring och redovisning handlar om förtroende och kemi. Bli matchad med en bra bokföringsbyrå till överkomligt pris.

Hitta en bokföringsbyrå